[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Error when building SVN 1.2 on Solaris 8

From: <ed.wittmann_at_fiserv.com>
Date: 2005-06-03 15:11:13 CEST

oh, and FWIW, I was also trying to build Trac (edgewall.com) for issue
tracking at the same time, ClearSilver on solaris was *not* fun to build
either. don't even ask me how I got that working, I have no idea now. 2
days of cursing.

-----Original Message-----
From: edhillmann@yahoo.com [mailto:edhillmann@yahoo.com]
Sent: Thursday, June 02, 2005 7:13 PM
To: users@subversion.tigris.org
Subject: Error when building SVN 1.2 on Solaris 8

I'm trying to build SVN 1.2 on a Sparc/Solaris 8 box.
I run

configure --prefix={where I want it built} --enable-all-static

which looks fine. When I run make, it errors I think when it starts to
link the apps together....

cd subversion/clients/cmdline && /bin/bash
/ct/ctapp/subversion-1.2.0/libtool --tag=CC --silent --mode=link gcc
-all-static -g -O2 -g -O2 -pthreads -DNEON_ZLIB
-L/ct/ctapp/subversion-1.2.0/apr-util/xml/expat/lib
-rpath /ct/ctapp/svn/lib -o svn add-cmd.o blame-cmd.o cat-cmd.o
checkout-cmd.o cleanup-cmd.o commit-cmd.o copy-cmd.o delete-cmd.o
diff-cmd.o export-cmd.o help-cmd.o import-cmd.o info-cmd.o lock-cmd.o
log-cmd.o ls-cmd.o main.o merge-cmd.o mkdir-cmd.o move-cmd.o notify.o
prompt.o propdel-cmd.o propedit-cmd.o propget-cmd.o proplist-cmd.o props.o
propset-cmd.o resolved-cmd.o revert-cmd.o status-cmd.o status.o
switch-cmd.o unlock-cmd.o update-cmd.o util.o
../../../subversion/libsvn_client/libsvn_client-1.la
../../../subversion/libsvn_wc/libsvn_wc-1.la
../../../subversion/libsvn_ra/libsvn_ra-1.la
../../../subversion/libsvn_delta/libsvn_delta-1.la
../../../subversion/libsvn_subr/libsvn_subr-1.la
/ct/ctapp/subversion-1.2.0/apr-util/libaprutil-0.la
/ct/ctapp/subversion-1.2.0/apr-util/xml/expat/lib/libexpat.la
/ct/ctapp/subversion-1.2.0/apr/libapr-0.la -lsendfile -lrt -lm -lsocket
-lnsl -lresolv -lpthread -ldl
/ct/ctapp/subversion-1.2.0/neon/src/libneon.la
-L/ct/ctapp/svn/lib -lnsl -lsocket -lz -lsocket
ld: fatal: library -lsendfile: not found
ld: fatal: library -lrt: not found
ld: fatal: library -lresolv: not found
ld: fatal: library -lpthread: not found
ld: fatal: library -ldl: not found
ld: fatal: library -lz: not found
ld: fatal: library -lpthread: not found
ld: fatal: library -lpthread: not found
ld: fatal: File processing errors. No output written to svn
collect2: ld returned 1 exit status
make: *** [subversion/clients/cmdline/svn] Error 1

So, I'm assuming that it's looking for these libraries (sendfile, rt,
resolv, pthread, dl, z) and can't find them?

Thing is, I can't find them either. Any idea what needs to be set up in
my environment for it to find these?

Thanks for any help

Send instant messages to your online friends http://au.messenger.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Fri Jun 3 15:17:37 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.