[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: 301 error when i am doing "svn up"

From: Blair Zajac <blair_at_orcaware.com>
Date: 2005-05-17 16:59:27 CEST

Penghui Wang wrote:
> Hi lists:
>
> I am running a svn server via apache2. And everything works very well in
> the past several months.
>
> But yesterday one of my client machines could not do "svn update" any
> more. When i type the "svn up", the follow message i would received:
>
> svn: PROPFIND request failed on '/'
> svn: PROPFIND of '/': 301 Moved Permanently (http://mydomain)
>
> But other subcommand such as
> svn status
> works well.
>
> And all the other clients works pretty well. I have searched the web for
> many times. But could not find the solution. I am blind with it now.
>
> Could someone who has experiences on it could pick me up?
>
> Thanks very much.
>
> Wang Penghui

Weng,

What version of Subversion and Apache are you using on the server and
which version of Subversion on the client?

Did you check your Apache error_log for any messages when this client
connects? I would tail your error_log and try again?

Regards,
Blair

-- 
Blair Zajac, Ph.D.
<blair@orcaware.com>
Subversion and Orca training and consulting
http://www.orcaware.com/svn/
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue May 17 17:05:09 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.