[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Apache and Subversion give bad request on checkout

From: Frank Gruman <fgatwork_at_verizon.net>
Date: 2005-05-06 17:53:18 CEST

Is your repository located at c:/dev/codebase, or at c:/dev/codebase/cds??

You have set the SVNParentPath as c:\dev\codebase, which means it looks
for the repository right at that level, not another level down...

You need to do one of two things:

Two Options:

1. Change your repository location to be directly in the codebase
folder, or

2. Get rid of the SVNParentPath and use SVNPath and point to the cds
directory.
     If you have multiple repositories spread across different
directories, you can have multiple <Location> directives (with unique
names, of course).

Give it a whirl.

Regards,
Frank

CÚlio Cidral Junior wrote:

>I changed the slashes, but it's not working yet. It seems that Apache
>is not allowing requests like REPORT and MKACTIVITY. I can browse the
>repository via web browser, so it's accepting GET requests. It's
>strange because I'm loading the dav and svn_dav modules in the config
>file. Anyway, I'm not an Apache guy so I'm pleased if some Apache
>experienced folk could help me on this issue.
>
>C:\>svn mkdir http://brjgs734.weg.net/repositories/cds/sycamore/temp
>-m "Testing"
>svn: MKACTIVITY of '/repositories/cds/!svn/act/8beb94c9-a68b-af41-b1e5-46221d28
>11c': 400 Bad Request (http://brjgs734.weg.net)
>
>Thanks!!
>
>Celio
>
>
>2005/5/6, Peter McNab <mcnab_p@melbpc.org.au>:
>
>
>>CÚlio Cidral Junior wrote:
>>
>>
>>
>>>Hello!
>>>
>>>I installed Apache and Subversion on my machine, and configured them
>>>exactly as the book tells about configuration of the server. But the
>>>server gives me the error below when I try to checkout. Note that
>>>everything is on my machine, so there is no proxy or firewalls on the
>>>way.
>>>
>>>C:\>svn list http://m195601.weg.net/repositories/cds/sycamore
>>>trunk/
>>>
>>>C:\>svn checkout http://m195601.weg.net/repositories/cds/sycamore sycamore
>>>svn: REPORT request failed on '/repositories/cds/!svn/vcc/default'
>>>svn: REPORT of '/repositories/cds/!svn/vcc/default': 400 Bad Request
>>>(http://m195601.weg.net)
>>>
>>>The httpd.conf is configured pretty much this way:
>>>
>>>LoadModule dav_module modules/mod_dav.so
>>>LoadModule dav_svn_module modules/mod_dav_svn.so
>>>LoadModule authz_svn_module modules/mod_authz_svn.so
>>>
>>><Location /repositories>
>>> DAV svn
>>> SVNParentPath c:/dev/codebase
>>></Location>
>>>
>>>Can someone point me out to what can be wrong?
>>>
>>>Thanks in advance!
>>>
>>>
>>>
>>>
>>If thats a windows box then you need backslashes \ not / . c:\dev\codebase
>>
>>Peter
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
>>For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
>>
>>
>>
>>
>
>
>
>
Received on Fri May 6 17:55:50 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.