[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Upgrade error in Windows

From: Sean Laurent <sean_at_neuronfarm.com>
Date: 2005-01-04 22:01:24 CET

On Tuesday 04 January 2005 02:47 pm, Mark Phippard wrote:
> "Erick Sasse" <esasse@yahoo.com.br> wrote on 01/04/2005 03:38:38 PM:
> > I just installed the new 1.1.2 version over 1.1.1 using the installer and
> > now my Apache service can't start. The error is that it can't find the
> > module mod_dav_svn.so but it is right there with all other modules.
> >
> > I tried reinstalling Apache and Subversion but it didn't solve.
> >
> > It reports an error in line 173 of httpd.conf:
> > LoadModule dav_svn_module modules/mod_dav_svn.so
> >
> > But I'm totally sure that the module is there.
> >
> > What's is wrong?
>
> Most likely there are dependent DLL's that are not also in the modules
> folder.
>
> It needs intl.dll and libdb42.dll in the same folder.

Try DepdencyWalker:

http://www.dependencywalker.com/

That should show all dependent DLLs.

-Sean
------------------------------
Everyone has a photographic memory. Some don't have film.
------------------------------

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Jan 4 22:07:33 2005

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.