[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Verify that mod_svn is working correctly.

From: Faine, Mark <Mark.R.Faine_at_msfc.nasa.gov>
Date: 2004-11-16 14:54:04 CET

>My brief search didn't show up a citeable reference, but
here I'm using SVNPath (instead of SVNParentPath) to point
at my repository.

>I'm sure someone else can offer a better explanation, but
in the mean time, you could try a one-word change ;-)

>... addendum ...

>SVNPath points to a single repository.
>SVNParentPath points to a folder with multiple repositories inside it. See
http://svnbook.red-bean.com/en/1.1/ch06s04.html

>--
>Robert Hunter

Thanks Robert, but that wasn't really what I was asking. I need to know how
I can verify that the module is working correctly, can I debug its operation
somehow? I can no longer believe this is a strictly a file/directory
permissions issue so it must be something wrong with the compilation itself.
I need to track down exactly where. I believe there may be something wrong
with the apache modules but I don't know how to test that theory. The only
other thing it could be is some weird problem with the httpd.conf
configuration that is preventing me from having access to the DAV module,
and yes I guess that could be classified as a permissions problem.

Thanks,
-Mark

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Nov 16 14:56:28 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.