[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Testing Subvesrion 1.1 RC2

From: Mitch Arends <mjarends_at_us.ibm.com>
Date: 2004-09-09 23:24:34 CEST

Definitely could be a problem with the wrong versions of components but
I wish I knew what the required versions of each of the different apps
involved are. Right now in my environment I'm using Apache 2.0.50, SVN
1.1 RC 2 and OpenSSL 0.9.7d.

bruce wrote:

> mitch
>
> the issue you're running into sounds seriosuly like the issue that i just
> dealt with on linux using apache2.x with svn1.1
>
> it appears that the issue results from incompatible versions of apache/svn
>
> i resolved it by getting the latest versions of apache/neon/berkeley/svn...
>
> i'm not sure you have that option given that you're in the windows world..
>
> let the list know of your progress...
>
> -bruce
>
> -----Original Message-----
> From: news [mailto:news@sea.gmane.org]On Behalf Of Mitch Arends
> Sent: Thursday, September 09, 2004 8:42 AM
> To: users@subversion.tigris.org
> Subject: Re: Testing Subvesrion 1.1 RC2
>
>
> The error messge that I am getting are the typical Apache error messages
> when a module won't load:
>
> The Apache service named reported the following error:
> >>> Syntax error on line 182 of C:/Program Files/Apache
> Group/Apache2/conf/httpd.conf:
>
> The Apache service named reported the following error:
> >>> Cannot load C:/Program Files/Apache
> Group/Apache2/modules/mod_dav_svn.so into server: The specified module
> could not be found.
>
> I know the paths are right and I've tried all of the different
> tips/tricks suggested in the win32.txt file that comes with SVN. The
> same system was previously setup and working successfully with SVN 1.0.6.
>
> I unfortunately do no have an environment where I can build the source
> code. I was hoping that I wouldn't have to go down that road.
>
> Thanks again for any help.
>
>
> bruce wrote:
>
>
>>mitch,
>>
>>what are the issues you're seeing... and does your environment give you
>
> the
>
>>ability to build from source if you need to??
>>
>>-bruce
>>
>>-----Original Message-----
>>From: news [mailto:news@sea.gmane.org]On Behalf Of Mitch Arends
>>Sent: Thursday, September 09, 2004 7:47 AM
>>To: users@subversion.tigris.org
>>Subject: Testing Subvesrion 1.1 RC2
>>
>>
>>I'm moving our test SVN system to SVN 1.1 rc2, but am having issues with
>>getting Apache to load the mod_davg_svn module. The version of Apache
>>that I have installed is 2.0.49, but I haven't found anywhere in the
>>documentation that says 2.0.50 is required for SVN 1.1 rc2. I am running
>>on Windows Server 2000. Any help would be appreciated.
>>
>>
>>---------------------------------------------------------------------
>>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
>>For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Thu Sep 9 23:25:39 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.