[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Problem setting up repository: svn: Berkeley DB error whilecreating environment

From: Stephan Kuhagen <stk_at_tzi.de>
Date: 2004-02-10 14:32:03 CET

Hello

# I've got a cold right now so read the bugzilla entry at
# http://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=3D91933
# to make sure my advice sounds sensible.
#
# I think you need to recompile db4 with the --disable-posixmutexes switch
# to make things work. You can do this in the db4 rpm, by replacing the
# --enable-posixmutexes switch with --disable-posixmutexes and doing a
# rebuild. I believe someone posted precompiled db4's on in the bugzilla
# as well.

Thanks for the help. I recompiled db4, apr and svn, the
--disable-posixmutexes-switch was the missing thing. Now it works - at
least, I think, it works: creating a new rep works and cvs2svn runs
since 5 hours without any errors... ;-)

Stephan

-- 
/~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
| EMail: stk@tzi.de                    __o  |
| >>> ...destination anywhere,        -\<,  |
| >>> east or west, I don't care... (*)/(*) |
| WWW: http://mempool.no-ip.org             |
\___________________________________________/
PS: Ich widerspreche der Nutzung oder Uebermittlung meiner
Daten fuer Werbezwecke oder fuer die Markt- und Meinungsforschung
(28 Abs. 4 Bundesdatenschutzgesetz)
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Tue Feb 10 14:32:31 2004

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.

This site is subject to the Apache Privacy Policy and the Apache Public Forum Archive Policy.