[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVN bdb bug

From: Stanislav Mironov <beetles_at_mail.ru>
Date: 2003-08-23 07:51:19 CEST

kfogel@collab.net wrote:

>Stanislav Mironov <beetles@mail.ru> writes:
>
>
>>svn fails on every repository access.
>>
>>Now every operation with repository shows 'Function not implemented'
>>message.
>>
>>RedHat 9 Linux 2.4.20-20.9 #1 Mon Aug 18 11:27:43 EDT 2003 i686 athlon
>>i386 GNU/Linux
>>db4-4.0.14-20, db4-devel-4.0.14-20, db4-utils-4.0.14-20
>>
>>
>
>Sounds like you're accidentally mixing two versions of Berkeley DB?
>We've seen this sort of thing before, though I don't remember the
>exact cause.
>
>

I use subversion in production since version ~0.15 till now and have
never experienced such kind of troubles.
Restarted apache sometimes makes subversion work pretty good.
It all works right now, but I didn't change anything since yesterday,
so this bug happens unexpectedly and disappears too.

>What happens if you configure with an explicit bdb:
>
> ./configure --prefix=/opt/subversion/httpd \
> --enable-dav \
> --with-berkeley-db=/usr/local/BerkeleyDB.4.0
>
>or something like that?
>
>

I have no folder /usr/local/BerkeleyDB.4.0 and can't find similar folder
- what files should be there?

-- 
Stanislav Mironov
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@subversion.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@subversion.tigris.org
Received on Sat Aug 23 07:55:28 2003

This is an archived mail posted to the Subversion Users mailing list.