[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: TSVN 1.9.x in RepoBrowser view of Repository collection is not possible

From: Thomas <tschmi_at_googlemail.com>
Date: Wed, 7 Oct 2015 06:00:47 -0700 (PDT)

> The server sends the correct format of that page.
> But if the repo browser does not get there, then that means that
> something else is very wrong.
> an 'svn ls' on the parentpath url should not return anything but a
> proper error. If that happens, the repo browser then asks for the html
> of that url and parses it. If parsing is successful, it shows the list
> of repositories.
> Now, the file you attached is the proper format, so parsing would be
> successful - provided that what TSVN downloads is the same as what you
> got in your browser.
> The file it downloads is saved to a temp file in %tmp% (sort by date,
> but leave the repo browser open - when you close it the temp file is
> deleted). Then compare that file content to the html file you saved with IE.
> If there's no temp file, then TSVN could not download that file for
> whatever reason.

Thanks for your reply. I tried to find a file which is created when opening the repo browser and yes i found it.
Opened the tempfile and yes the content is there. See the Screenshot. I tried to find a logfile with whom i can find a error message but i didn't find anything....

> Sorry, but I can't help more here - it works on every setup I have
> access to just fine.

Maybe if you can give me a hint where i can make a log or something like this.
Please look at the screenshot.

Thomas

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3141290

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

Screenshot1.png
Received on 2015-10-07 15:01:03 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.