[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Bug related to hide/expose events in Repo Browser?

From: David Butcher <dbutcher_at_atre.net>
Date: Thu, 14 Nov 2013 02:30:09 -0800

> Am 13.11.2013 21:33, schrieb Stefan Küng:
>> On 13.11.2013 11:49, Michael Geisinger wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> Am 13.11.2013 08:13, schrieb David Butcher:
>>>> I'm now testing with:
>>>>
>>>> TortoiseSVN 1.8.99, Build 24950 - 32 Bit -dev, 2013/11/12 21:26:31
>>>>
>>>> The first time I launched the Repo-browser the problem seemed to
>>>> happen much less frequently. However I closed the Repo-browser,
>>>> launched it again, tested again and it now seems to be unchanged
>>>> from previous versions. The problem is still there.
>>>
>>> I can confirm that the behavior seems to be unchanged with
>>> TortoiseSVN 1.8.99, Build 24950 - 64 Bit -dev, 2013/11/12 21:26:31.
>>> For me, it did not appear less frequently, it is always reproducible.
>>>
>>> And yes, it only occurs for the top pane in the "Show Log" dialog.
>>>
>>> Thank you very much for having a look at this!
>>
>> Made another change in r24951.
>> If that still doesn't help, then I'm out of ideas.
>>
>> Stefan
>>
> From: Michael Geisinger [mailto:Sidewinder_GER_at_hotmail.com]
> Sent: Thursday, November 14, 2013 1:47 AM
> To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> Subject: Re: Bug related to hide/expose events in Repo Browser?
>
> Hi,
>
>> Am 13.11.2013 21:33, schrieb Stefan Küng:
>> Made another change in r24951.
>> If that still doesn't help, then I'm out of ideas.
>
> Thanks for all your efforts!
> Indeed the following version *fixes* the issue on my end:
>
> TortoiseSVN 1.8.99, Build 24951 - 64 Bit -dev, 2013/11/13 19:36:32
>
> In order to verify, I installed that nightly, saw that the problem is
> gone,
> installed the previous nightly, verified that the problem reappears and
> then
> installed the current nightly again to verify that it is again fixed. I
> checked the > "Show Log" window and the "Repository Browser" window. I
> also checked with Aero
> enabled on Win7 to verfiy that there is no regression.
>
> So it's looking good to me.
>
> David, can you confirm?

Confirmed, the bug is fixed!

1. Installed:
TortoiseSVN 1.8.99, Build 24951 - 32 Bit -dev, 2013/11/13 19:36:32

Result:
No bug in Log Viewer or Repo-browser

2. Installed:
TortoiseSVN 1.8.99, Build 24950 - 32 Bit -dev, 2013/11/12 21:26:31

Result:
Bug returned

3. Installed:
TortoiseSVN 1.8.99, Build 24951 - 32 Bit -dev, 2013/11/13 19:36:32

Result:
No bug in Log Viewer or Repo-browser

4. Tested with Aero on and off using 24951 (Good idea Michael)

Result:
No bug either way

Big THANK YOU Stefan for solving this. It's very nice to be able to slide my
chat windows across TortoiseSVN with no issues again.

Very much appreciated.

David

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3068477

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2013-11-14 11:30:24 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.