[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Repo-Browser treis to Login with https connection

From: Paul Hoefakker <PHoefakker_at_inconso.de>
Date: Mon, 11 Nov 2013 01:55:52 -0800 (PST)

Hello we want to update our TortoiseSVN to version 1.8.3 build 24901. For this i'm testing the compatibility to our 1.6 repository.

With the newest Version most of the earlier problems are solved. The only problem i didn't find a solution for is the Repo-browser. Our repositories are installed on a server which can't be reached by HTTP/HTTPS. Also our users don't have accounts on this server. We use the pathdepending authorizaion of SVN.

With the new version of TortoiseSVN the Repo-Browser automaticaly try's to get a connection to the repository by HTTPS. Canceling the login is not possible (repeats the opening of a Login window) and closing the Repo-browser result in a no longer responding Explore which only can be killed over the Taskmanager.

After doing this in a new explorer the Repo-Browser works till a restart of the operating system.

I'm working with the 64bit version on Windows 7 64Bit

Thanks for tips to resolve this problem.
P. Hoefakker

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3068228

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2013-11-11 11:04:39 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.