[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Blame doesn't work in some cases

From: Sergey Azarkevich <azarkevich_at_gmail.com>
Date: Wed, 21 Aug 2013 13:17:03 +0300

Also doesn't work menu items near the Blame:
Show Log (Browse Repository, Get merge logs):

---------------------------
TortoiseProc
---------------------------
/command:log /path:"" /pegrev:25083 /hwnd:13569848
/groupuuid:"2f578d9cf478a0468972514e07dfebd9"
---------------------------
OK
---------------------------

---------------------------
TortoiseSVN
---------------------------
No path or pathfile specified on the command line!
---------------------------
OK
---------------------------

Save Revision to... open next dialog:

---------------------------
Subversion Exception!
---------------------------
Subversion encountered a serious problem.
Please take the time to report this on the Subversion mailing list
with as much information as possible about what
you were trying to do.
But please first search the mailing list archives for the error message
to avoid reporting the same problem repeatedly.
You can find the mailing list archives at
http://subversion.apache.org/mailing-lists.html

Subversion reported the following
(you can copy the content of this dialog
to the clipboard using Ctrl-C):

In file
 'D:\Development\SVN\Releases\TortoiseSVN-1.8.1\ext\subversion\subversion\libsvn_wc\wc_db.c'
 line 8455: assertion failed (svn_dirent_is_absolute(local_abspath))
---------------------------
OK
---------------------------

And again all these menu items works fine if Log dialog opened from
Explorer context menu

2013/8/21 Sergey Azarkevich <azarkevich_at_gmail.com>

> Open repobrowser
> From repobrowser open log dialog for some file or directory
> Right click on some file from lower panel, select Blame..., click OK
>
> ->
>
> ---------------------------
> TortoiseSVN
> ---------------------------
> 'C:\Users\USERNA~1\AppData\Local\Temp' is not a working copy
> ---------------------------
> OK
> ---------------------------
>
> In other cases blame works fine:
> directly from repobrowser
> from log dialog when it is opened not from repobrowser.
> from explorer context menu
>
> ---
>
> TortoiseSVN 1.8.1, Build 24570 - 64 Bit , 2013/07/22 18:28:29
> Subversion 1.8.1, -release
> apr 1.4.8
> apr-util 1.5.2
> serf 1.3.0
> OpenSSL 1.0.1e 11 Feb 2013
> zlib 1.2.8
>

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3063118

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2013-08-21 12:17:09 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.