[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: "Apply Patch" doesn't seem to do anything

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Mon, 13 May 2013 20:10:21 +0200

On 13.05.2013 18:45, Ben Fritz wrote:
> I have a patch I created from the "check for modifications" dialog
> prior to reverting changes I did not wish to commit before doing a
> merge.
>
> On a different branch, I tried applying the patch by right-clicking on
> it and choosing TortoiseSVN->"Apply patch..."
>
> The TortoiseMerge window pops up with no content on either side.
> Nothing else seems to happen.
>
> Exiting the TortoiseMerge window, I do a "Check for modifications" an
> no files have changed.
>
> If I open a command line from the directory containing the patch file,
> and do "svn patch mypatch.patch" the changes in the patch get applied
> correctly.
>
> Am I using TortoiseSVN "apply patch" command incorrectly?

Works fine for me here.
What version of TSVN are you using?

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest interface to (Sub)version control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=3055438
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2013-05-13 20:10:28 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.