[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Broken after upgrade

From: Andy Levy <andy.levy_at_gmail.com>
Date: Mon, 19 Dec 2011 08:23:14 -0500

On Mon, Dec 19, 2011 at 08:16, Tim Ward <tw2_at_ipaccess.com> wrote:
> I upgraded to 1.7.3.
>
> I noticed that the icon overlays had disappeared, and found the "upgrade workspace" (or whatever it was called) command and ran that. The icon overlays appeared.
>
> But now nothing works. An an attempt to sort this out with "clean up" doesn't work either, producing:
>
> Cleanup failed to process the following paths:
> [path name of root of workspace]
> Can't open file
> [root of workspace]\.svn\pristine\40\[some numbers].svn-base
> The system cannot find the path specified.
>
> And indeed the .svn directory exists but does not contain any pristine subdirectory.
>
> So ... what to do next? At present I can't do any work.

You may just have to check out a new working copy. There are some WC
scenarios which Subversion 1.7 can't cleanly upgrade. At this point
you can't run Cleanup using 1.7 because that can only operate on a WC
that was created by or upgraded to 1.7, but that may not have
completed 100% successfully.

You can still *do* work, you just can't commit it.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2894731

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-12-19 14:24:55 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.