[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: repo browser stops responding accessing repo with externals [1.7.2]

From: Neil Bird <neil_at_fnxweb.com>
Date: Thu, 15 Dec 2011 15:28:23 +0000

Around about 08/12/11 17:37, Stefan Küng typed ...
> Can you check on your server side whether there's a limit reached about
> the number of connections?

   Doesn't seem to be that. Following the apache log, there's a burst of
activity, and then TSVN hangs (or occasionally reports the "problem
contacting server" error).

   I managed to get a build I could debug, but I'm not really any the wiser.
  I'm attaching a screen shot of the main thread (which I presume is the
GUI); it looks like it's the thing that's hanging, and it's waiting for
something (in this case for ~45 seconds). I can't tell what, though.

   When it finally comes back, CRepositoryLister::CQuery::GetError() has
returned an empty string, so there's nothing obvious there. Also, there is
no activity at the server end during the hang, or at the point at which TSVN
comes back (according to wireshark, no packets triggering the hang to end).

   It's not busy; there's seemingly no CPU usage. It's just waiting for
something, and the wait is blocking he GUI.

-- 
[neil_at_fnx ~]# rm -f .signature
[neil_at_fnx ~]# ls -l .signature
ls: .signature: No such file or directory
[neil_at_fnx ~]# exit
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2893592
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

screenshot.png
Received on 2011-12-15 16:28:33 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.