[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Externals in the repro browser

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Sat, 05 Nov 2011 19:36:40 +0100

On 04.11.2011 14:43, refro wrote:
> We have a strange issue with the new external functionality in the repo browser. When if follow a external in a project (this is in the same repository) sometimes we get 'unable to connect to a repository at url' error
>
> the url in the bar looks like:
> file:///M:/VSS/Products/04.%20ProductLine/ProductX_SVN/Common/Branches/Common_ProductXCx.x/APPL
>
> The url in the error message is:
> file:///M:/VSS/Products/04.%2520ProductLine/ProductX_SVN/Common/Branches/Common_ProductXCx.x/APPL
> (note the extra 25)
>
> if i open a repro browser and surf directly to the url we don't get the error. The address in the url then is:
> file:///M:/VSS/Products/04. ProductLine/ProductX_SVN/Common/Branches/Common_ProductXCx.x/APPL
> (note the %20 is missing)
>
> At the moment i have no real scenario to reproduce this. I guess it has something to do with the space in the path. In the last nightly build (TortoiseSVN 1.7.99, Build 22219 - 32 Bit -dev, 2011/10/30 14:16:39) this isue still occurs. Any thoughts?

I can not reproduce this here, no matter what url I create with whatever
special chars that need escaping.

Do you maybe have some way to reproduce this?

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2874764
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2011-11-05 19:36:57 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.