[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Connection truncatedafter about 2M.

From: Stefan Pendl <stefan.pendl.71_at_gmail.com>
Date: Sat, 6 Nov 2010 17:58:15 +0100

> On 06/11/2010, Stefan Pendl <stefan.pendl.71_at_gmail.com> wrote:
> >>
> >> So I'm left with questions like:
> >> - it was working fine. Why did it start failing a week ago?
> >> - what further debugging steps can we try to track down the cause?
> >> - how can we stop it failing?
> >>
> >> I'd be grateful for any further ideas: I'm scraping the
> barrel here :(
> >>
> >
> > I have a similar issue with my external USB drive, which
> started to fail
> > just some weeks ago, but was working fine for about nine
> > month.
> > It turned out to be a problem with Windows 7 and removable
> drives, so I
> > moved the repository to an internal drive and got no
> > problems so far.
> >
>
> Can you point me to a link about the win7 removable drives problem
> please steefan? Think I'm having something similar.
>

See http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2672248 for the discussion/monolog ;-)

---
Stefan
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2679550
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-11-06 17:58:33 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.