[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Connection truncatedafter about 2M.

From: Robin Guest <robin.guest_at_gmail.com>
Date: Sat, 6 Nov 2010 16:52:07 +0000

Can you point me to a link about the win7 removable drives problem
please steefan? Think I'm having something similar.

On 06/11/2010, Stefan Pendl <stefan.pendl.71_at_gmail.com> wrote:
>>
>> So I'm left with questions like:
>> - it was working fine. Why did it start failing a week ago?
>> - what further debugging steps can we try to track down the cause?
>> - how can we stop it failing?
>>
>> I'd be grateful for any further ideas: I'm scraping the barrel here :(
>>
>
> I have a similar issue with my external USB drive, which started to fail
> just some weeks ago, but was working fine for about nine
> month.
> It turned out to be a problem with Windows 7 and removable drives, so I
> moved the repository to an internal drive and got no
> problems so far.
>
> ---
> Stefan
>
> ------------------------------------------------------
> http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2679540
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail:
> [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
>

-- 
Sent from my mobile device
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2679548
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-11-06 17:52:18 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.