[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: 1.6.9 on WinXP stranges

From: Bob Archer <Bob.Archer_at_amsi.com>
Date: Tue, 29 Jun 2010 11:13:09 -0400

> I have TosrtoiseSVN (long time) on clean XP without any SP. Today
> tried update 1.6.8 -> 1.6.9.

This may be your problem. TSVN is tested and used by most people on SP3. I wouldn't consider running an RTM version of Windows XP if you paid me.

BOb

> As result I got
> 1. Lost icon overlays due to not starting at all TSVNCache.exe
> (Status
> cache - default, as usual)
> 2. 5 or 6 errors "Can't decode entry point in kernel32" for
> Sysinternal's ProcessExplorer (v.12.04) on it's start, but running
> procexp.exe after all
> Rollback to 1.6.8 eliminate both problems. I suppose, they are
> side
> effect of "...several adjustments to make TortoiseSVN work better
> on
> Windows 7".
>
> Hope to see TortoiseSVN 1.6.10 usable on old good XP again
>
> ------------------------------------------------------
> http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMe
> ssageId=2626151
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-
> unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2627391

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-06-29 17:13:22 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.