[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Cannot launch repository browser from Switch dialogue

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Sun, 27 Jun 2010 09:18:10 +0200

On Thu, Jun 24, 2010 at 09:17, Gullberg Daniel
<daniel.gullberg_at_scania.com> wrote:
> I can't launch the repository browser from the Switch dialogue by clicking on the '...'-button. This worked with 1.6.7 and previous releases, but 1.6.8 and 1.6.8 only opens the Windows "Browse for folder" dialogue.
>
> I am running WinXP Pro SP3 and TortoiseSVN 1.6.9, Build 19725 - 32 Bit
>
> (This first seemed to be the same issue as "Cannot launch repository browser from Merge dialogue" at http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2618836 but the solution to add and remove a space to the URL did not work for me)
>

Just tried this on three different systems and two VMs with XP SP2 and
SP3. All worked as expected.

Anything unusual in your setup?

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2626366
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-06-27 09:27:55 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.