[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Error: Expected format '3' of repository; found format '5' in TSVN after converting 1.3.2 to 1.6.11

From: Ryan <drummingsticks_at_gmail.com>
Date: Sun, 9 May 2010 07:09:35 -0700 (PDT)

Hello,

I'm having a very bad time trying to figure out why I keep getting this error when using TSVN?
I have upgraded the Subversion repository from scratch in about every different fashion that I have just about read in forums and such to make this work, but the end result is consistently the same. When I try 'checkout' on a new empty folder or 'update' on an existing SVN folder through TSVN, I keep getting "Error: Expected format '3' of repository; found format '5'".
I did a 'svnadmin --version' and it shows it is 1.6.11.

After installing SVN, I have attempted all of the following after restoring to the original files for 1.3.2 every time:

1) 'svnadmin update' after installing over the executable files and rebooting.

2) 'svnadmin dump' using version 1.3.2 and 'svnadmin load' after installing 1.6.11 with collabnet installer version.

3) uninstalled TSVN (latest version for 1.6.11), rebooted, and installed TSVN (latest version for 1.6.11). This fixed the icon image overlay problem, but I still receive the error.

I don't know what else to do as I've been working on this for the past two days and trying to get it up and running for monday morning.
Any assist would be greatly appreciated.

Thank You,
Ryan

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2606123

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-05-09 16:48:34 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.