[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Bug report: svn files wrong attributes when adding

From: Simon Large <simon.tortoisesvn_at_googlemail.com>
Date: Sat, 1 May 2010 22:38:21 +0100

On 1 May 2010 15:31, Peter Pfannenschmid <lists_at_binarus.de> wrote:
> Hello,
>
> I think I have experienced a bug in TortoiseSVN, but I am not absolutely
> sure about it, so I am looking forward to comments.
>
> I am using the latest version of TortoiseSVN (TortoiseSVN 1.6.8, Build
> 19260 - 64 Bit , 2010/04/16 20:20:11) under Windows Vista Ultimate x64.
>
> I am using a linux system with samba as file server.
>
> Working on the windows system, I have checked out a project (in this
> case, a small website) onto a samba share. Using Windows explorer, I
> then have created a new subdirectory in this working copy and added some
> files to the new subdirectory.
>
> Then I have used TortoiseSVN -> Add to add the newly created
> subdirectory to the project and to put it under version control,
> respectively.
>
> Then I tried to commit, but there was the error message that I have
> attached.

Try this FAQ entry

http://tortoisesvn.tigris.org/faq.html#samba

Simon

-- 
:       ___
:  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
: (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
:   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
:   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2600740
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2010-05-01 23:38:22 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.