[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Unable to make red exclamation points go away despite zero differences with repo

From: Simon Large <simon.tortoisesvn_at_googlemail.com>
Date: Tue, 15 Dec 2009 09:27:33 +0000

2009/12/15 Ryan J Ollos <ryano_at_physiosonics.com>:
> Robert Roessler-2 wrote:
>>
>> Also, since the OP neglected to supply any details WRT the OS platform
>> and TSVN version, it is difficult to make particularly targeted
>> observations... ;)
>>
>
> I'm on Vista x64 running TSVN 1.6.6 and the situation improved a lot for me
> after implementing the registry tweak described in the FAQs [1].  This fixed
> the 'wrong overlay' issue as well as the 'wrong status' issue.
>
> The File View pane of windows explorer now shows the correct status, or does
> so after a single refresh, however the Folder View pane often does not show
> the correct status until windows explorer is restarted.
>
> [1] http://tortoisesvn.tigris.org/faq.html#ovlmessed

The folder view pane has always been bad. Have you tried TSVN->Cleanup?

Simon

-- 
:       ___
:  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
: (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
:   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
:   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2430471
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-12-15 10:27:44 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.