[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Unable to make red exclamation points go away despite zero differences with repo

From: Ryan J Ollos <ryano_at_physiosonics.com>
Date: Mon, 14 Dec 2009 17:45:02 -0800 (PST)

Robert Roessler-2 wrote:
>
> Also, since the OP neglected to supply any details WRT the OS platform
> and TSVN version, it is difficult to make particularly targeted
> observations... ;)
>

I'm on Vista x64 running TSVN 1.6.6 and the situation improved a lot for me
after implementing the registry tweak described in the FAQs [1]. This fixed
the 'wrong overlay' issue as well as the 'wrong status' issue.

The File View pane of windows explorer now shows the correct status, or does
so after a single refresh, however the Folder View pane often does not show
the correct status until windows explorer is restarted.

[1] http://tortoisesvn.tigris.org/faq.html#ovlmessed

-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Unable-to-make-red-exclamation-points-go-away-despite-zero-differences-with-repo-tp26770627p26783382.html
Sent from the tortoisesvn - users mailing list archive at Nabble.com.
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2430415
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-12-15 07:26:26 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.