[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: tsvn 1.6.5+ part of overlay icons missing on Win7 x64

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Fri, 13 Nov 2009 20:58:39 +0100

Robert Roessler wrote:

> They are all [still] there... the same 19 sets. Each set appears to
> vary between 7 and 9 individual icons.
>
> Not to be pushy, but you seem to want to ignore the fact that TCVS
> [1.11.3] loses all of its icons when a TSVN version later than 1.6.4 is
> installed... don't you think that is an important data point, maybe even
> one that provides a clue to solving this?

Why would you think that I'm ignoring that?
But I don't have to check TCVS and its code to solve this problem since
TSVN 1.6.4 also works.

One question: is there an overlay for 32-bit apps on an x64 OS?
If x64 OS have one (or more) system overlay(s) more than the 32-bit OS,
then that might be the reason for this problem. But I haven't found any
information about that (yet) - still searching though...

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2417726
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-11-13 20:58:05 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.