[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: tsvn 1.6.5+ part of overlay icons missing on Win7 x64

From: Robert Roessler <robertr_at_rftp.com>
Date: Fri, 13 Nov 2009 11:53:43 -0800

Stefan Küng wrote:
> Robert Roessler wrote:
>> Stefan Küng wrote:
>>> On Fri, Nov 13, 2009 at 19:16, Stefan Küng<tortoisesvn_at_gmail.com> wrote:
>>>> Slav Ivanyuk wrote:
>>>>> to follow up. I tried to install tsvn x64 1.6.4 without uninstalling
>>>>> 1.6.99.
>>>>>
>>>>> it installed side-by-side and same icons still didn't work. I then
>>>>> un-installed 1.6.99, still didn't work. un-installed and reinstalled
>>>>> 1.6.4, everything is working fine now.
>>>> Can you please do me a favour. Could you install the overlays msi from here:
>>>> http://tortoisesvn.tigris.org/svn/tortoisesvn/TortoiseOverlays/testbin/
>>>> (the msi, not the msm).
>>>> Just install it over your 1.6.4 version of TSVN. Then reboot and check
>>>> whether the overlays still work fine.
>>>>
>>>> If they do, I can at least narrow the problem down to the tortoisesvn.dll,
>>>> and if they don't I know the problem is in the overlays dll.
>>> Forgot to mention, to login, use:
>>> username: guest
>>> leave password empty.
>>>
>>> And check the version of the
>>> C:\Program Files\Common Files\TortoiseOverlays\TortoiseOverlays.dll
>>> file after installing the msi.
>>
>> Hi Stefan,
>>
>> I installed over the [working] 1.6.4 version on my Win 7 RTM x64 as you
>> asked, then rebooted (twice).
>>
>> Same behavior as installing anything later, like 1.6.5 or 1.6.6... the
>> left-hand Explorer pane only shows the "Modified" overlay, and the
>> right-hand pane only shows the "Conflicted" overlay.
>
> So the problem is in the overlays component then. That narrows it down.
> Can you also check whether all the overlay icons are there? They would be in
> C:\Program Files\Common Files\TortoiseOverlays\icons

They are all [still] there... the same 19 sets. Each set appears to
vary between 7 and 9 individual icons.

Not to be pushy, but you seem to want to ignore the fact that TCVS
[1.11.3] loses all of its icons when a TSVN version later than 1.6.4 is
installed... don't you think that is an important data point, maybe even
one that provides a clue to solving this?

It most likely is NOT a meaningless coincidence... ;)

Robert Roessler

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2417725

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-11-13 20:54:12 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.