[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Lock-related bug?

From: David Goldsmith <d.l.goldsmith_at_gmail.com>
Date: Mon, 9 Nov 2009 18:08:35 -0800

Hi, all! In trying to perform an Update, I get the following:

"Working copy <path> locked
Please execute the 'Cleanup' command."

When I try the Cleanup command on the same path, I get:

"Cleanup failed to process the following paths:
- <path>
In directory <path>\<subdir>
Error processing command 'committed' in <path>\<subdir>
Working copy <path> locked"

When I try the Release Lock command on <path> I get:

"There's nothing to unlock. No file has a lock in this working copy."

When I "Check for Modifications" (as suggested in the Help), no files have
anything the Lock column; this is also true when I click on the "Check
Repository" (though then some of my files are displayed in red font).

I searched the Issue Tracker for "lock" and found nothing. Should I file a
bug report?

TortoiseSVN 1.6.6, Build 17493 - 32 Bit , 2009/10/19 20:22:18
Subversion 1.6.6,
apr 1.3.8
apr-utils 1.3.9
neon 0.28.6
OpenSSL 0.9.8k 25 Mar 2009
zlib 1.2.3
Windows Vista Home Prem. SP2

Thanks for your help,

DG

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2415993

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-11-10 10:14:30 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.