[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Proxy Authentication Error Appears Out of Nowhere

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Thu, 08 Oct 2009 19:25:35 +0200

On 08.10.2009 15:50, Silverman, Joshua H (IS) wrote:
> One of our users has received the following message when attempting to
> use Tortoise:
>
> "(407 Proxy Authentication Required)"
>
> He has had no difficulties until today and the proxy settings work for
> all other external sites -- including Subversion itself. Does anyone
> have any idea why this issue would come up out of the blue and why only
> the Tortoise application seems to be affected?

Well, *something* must have changed - software doesn't just evolve or
mutate and does something different out of nowhere.

* Check the servers file (%APPDATA%\Subversion\servers) and the
proxy/server settings in there
* check the proxy itself - if it has changed find out what exactly changed
* if you're using SSPI authentication to the proxy, make sure the
computer is properly joined to the domain

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2405201
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-10-08 19:25:44 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.