[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SVN Overlays Not Working

From: MissG <genifferh_at_gmail.com>
Date: Wed, 7 Oct 2009 14:47:11 -0700 (PDT)

We are using 1.6.5, workareas are local- we pull down latest version
of projects from network repository to personal machine (typically
just in My Documents).

On Oct 7, 2:28 pm, Simon Large <simon.tortoise..._at_googlemail.com>
wrote:
> 2009/10/7 MissG <geniff..._at_gmail.com>:
>
> > My team has had some trouble with overlay icon consistency. At every
> > update we notice a lot of lag in the overlay icons- sometimes they
> > from normal to modified or other, sometimes they don't. Doing a
> > refresh works at times, but most often not at all. I recently checked
> > out a project into a new personal workarea and the overlay icons
> > always show normal (or nothing if a new folder has been created)
> > whether modifications in the project have been made or not. I tried
> > and un-install/re-install but still no fix. Any ideas?
>
> Which version of TSVN are you using?
> Is your working copy on a local drive or a network share?
> Do you have drive mappings to the same folder?
>
> Simon
>
> --
> :       ___
> :  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
> : (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
> :   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
> :   /_/   \_\    http://tortoisesvn.net
>
> ------------------------------------------------------http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMess...
>
> To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org].

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2404703

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-10-08 04:07:43 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.