[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: TortoiseSVN not displaying expected context menu commands

From: David Tawse <dave_at_computame.co.uk>
Date: Sat, 19 Sep 2009 18:36:43 +0100

Yes. I also tried rebooting again but still the same menu. I've installed and tested ok on another Vista machine so I'll uninstall and reinstall to see if it corrects the problem.

Dave

-----Original Message-----
From: Stefan Küng [mailto:tortoisesvn_at_gmail.com]
Sent: 18 September 2009 21:26
To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
Subject: Re: TortoiseSVN not displaying expected context menu commands

On 18.09.2009 20:02, David Tawse wrote:
> I do indeed. I noticed it being created when I did the checkout.

Did you reboot after installing TSVN?

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2396618
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2396898
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-09-19 19:36:54 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.