[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: [BUG] Overlay icons do not appear in Vista SP2 64-bit

From: Linebarger, John <jmlineb_at_sandia.gov>
Date: Tue, 9 Jun 2009 08:57:42 -0600

More information about this bug. On my system, the following key is not present in the registry; should it have been set by the TortoiseSVN installation?

KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\ShellIconOverlayIdentifiers
________________________________
From: Linebarger, John
Sent: Monday, June 08, 2009 11:42 AM
To: 'users_at_tortoisesvn.tigris.org'
Subject: [BUG] Overlay icons do not appear in Vista SP2 64-bit

I am using Microsoft Vista Ultimate Edition 64-bit, with Service Pack 2 installed. I downloaded and installed the latest 64-bit version of TortoiseSVN (1.6.2.16344). However, I get no overlay icons at all in Windows Explorer. I know they're possible, because TortoiseCVS displays them, but TortoiseSVN does not. Is a fix for this planned in a future release? I understand from Web postings that this was a problem with 1.6.1 as well. Thanks!

John M. Linebarger, PhD
Sandia National Laboratories
Albuquerque, NM

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2360653

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-06-09 17:26:46 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.