[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Icon status incorrect

From: Cliff Diamond <cliff.diamond_at_live.co.uk>
Date: Wed, 27 May 2009 04:32:39 -0700 (PDT)

Hi.

I'm new to TSVN (but not SVN). I'm finding that the icons displayed in explorer don't always reflect the actual status of a file or directory. Most are correct but occasionally one will show red when the file is up-to-date. Sometimes the icons are just a little slow to update but I get the occasional one that stubbornly refuses to believe the file is up-to-date.

I thought I'd post this here in case it's something daft I'm doing rather than a bug.

I'm running XP Pro SP3 and the latest 32 bit TSVN version:
TortoiseSVN 1.6.2, Build 16344 - 32 Bit , 2009/05/09 13:46:29
Subversion 1.6.2,
apr 1.3.3
apr-utils 1.3.4
neon 0.28.4
OpenSSL 0.9.8k 25 Mar 2009
zlib 1.2.3

I can see from the forum that this issue has been reported before, but it's not clear from the posts if anyone has confirmed it as a bug.

Also I haven't checked the nightly build as this issue doesn't appear on the issue tracker.

If anyone can confirm they're having the same problem, I'll be happy to post this as a bug.

Regards

Cliff

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2355730

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-05-27 13:47:15 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.