[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: After update to 1.6.1 overlay icons disappear

From: Simon Large <simon.tortoisesvn_at_googlemail.com>
Date: Mon, 11 May 2009 11:49:45 +0100

2009/5/11 monk.e.boy <john.glazebrook_at_guava.com>:
>> Have you updated your working copies to 1.6 format? Running
>> TSVN->Cleanup should do this.
>>
>
> How do you do this?

Explorer context menu TSVN->Cleanup.

>> Do the context menus work OK?
>
> Yes, for me they do.
>
>> No it won't, but changing the Status Cache (Settings->Icon overlays)
>> to Shell might make a difference.
>
> This fixed my problems, it was taking 30-60 seconds to open a folder
> that was under SVN control. I changed to Shell cache, then killed the
> TSVNCache exe from task manager and I got:
>
> - all my icons back
> - no delay browsing folders

You could also try 1.6.2 which has just been released. There are
several cache fixes in there.

Simon

-- 
:       ___
:  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
: (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
:   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
:   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=2187947
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-05-11 12:49:57 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.