[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

RE: Re: Tortoise 1.6.1 kills file explorer

From: Todd C. Gleason <tgleason_at_impac.com>
Date: Tue, 21 Apr 2009 07:54:34 -0700

> -----Original Message-----
> From: webpost_at_tigris.org [mailto:webpost_at_tigris.org]
> Sent: Monday, April 20, 2009 3:10 PM
> To: users_at_tortoisesvn.tigris.org
> Subject: RE: Re: Tortoise 1.6.1 kills file explorer
>
> I've been working for a couple of hours with the latest nightly build
and
> I didn't find the problems I described. Whatever you did, it worked :)
>
> > I'll try it on Monday and report back. Thank you.

At this point do we know the exact trigger for this problem, and whether
it is completely fixed in the nightly builds? I re-read the thread but
I'm still not sure whether this is only a problem for network working
copies, or also for local ones.

I think I may have seen a little performance degradation with 1.6.1
compared with 1.5.8, and I know I'm not seeing Explorer icons refresh as
well as before (using TSVNCache, local drive only), but anything I have
seen has seemed minor to me thus far. I'm just trying to gauge whether
we might have widespread issues here as our users upgrade to 1.6.1.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=1844503

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-04-21 16:55:59 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.