[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Icon Overlays in Explorer

From: Andy Levy <andy.levy_at_gmail.com>
Date: Fri, 17 Apr 2009 06:26:13 -0400

On Fri, Apr 17, 2009 at 05:26, <webpost_at_tigris.org> wrote:
> We have about 10 repositories with the same UUID which sometimes was a problem with Blame but our admin says he cannot fix it with the server version.

Can't, or can't be bothered?

Fixing the UUID on your repositories will require some time and every
user will have to redo their checkouts, but ultimately it's the right
thing. The SVN developers didn't put UUIDs on repositories because
they were bored one Saturday night.

> I can live with that because Blame always worked when started for the second time.
> However, since I updated to tortoise 1.6.0 (and 1.6.1), the icon overlays in Windows Explorer update only sporadically, even when I press F5 (which used to work in 1.5.x most of the time).
> Now, often there are no icons in a whole folder and all of its files and subfolders, and sometimes the icons are wrong, e.g. "normal" is displayed instead of "modified" or vice verca.
> Missing icons were there before, but the problem became much worse with version 1.6.x.

It's probably not related to the UUID problem, but you've already got
an invalid setup. I'm surprised that you don't have more log issues
with the reused UUIDs in the cache log.

------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=1765195

To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].
Received on 2009-04-17 12:26:34 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.