[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: TortoiseSVN overlays don't show up in one specific directory/folder

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Thu, 08 Jan 2009 19:42:01 +0100

Spacicus wrote:
> I've been Googling like crazy, but couldn't find it. Or the right
> keywords. Either way, for one folder (top level) it doesn't show the
> overlays for all underlying folders, but the underlying ones work just
> like they should. So to give an example:
>
> When in explorer I go to C:\repos it doesn't show up for the folders
> project1, project2 etc.. but when I enter any of these, all the
> overlays are there.
>
> Whenever I copy the whole thing to another directory, they DO show up.
> Now I have tried to switch to 'shell', but that's not recursive, which
> is something I really do want.
>
> System is on a Vista x64 install. Anyone got the slightest clue?

Check the folder permissions. Make sure that the user as whom you're
logged on has full access rights to that folder (I assume you have those
rights for the subfolders).

Stefan

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
------------------------------------------------------
http://tortoisesvn.tigris.org/ds/viewMessage.do?dsForumId=4061&dsMessageId=1012156
To unsubscribe from this discussion, e-mail: [users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org].

Received on 2009-01-08 19:42:38 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.