[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Slow commit to repository--Vista 64

From: odaugaard <oda_at_camoma.com>
Date: Sun, 28 Sep 2008 08:29:42 -0700 (PDT)

Hi,
A colleague and I are experiencing the exact same problems when running
WinXP (32 bit) in a virtual machine in MacOSX. Since the major update for
subversion, the response time renders the application completely unusable.
I've had to roll back to a previous version of tortoise svn in order to use
properly.
I am new to this forum, but I am participating because this is a quite
serious problem and maybe not all are reporting it.

Is there another place where I can report the error or maybe my specs in
order for someone to troubleshoot the issue. I will be glad to halp in any
way, we are quite dependant on it in our work, and now we are beginning to
run different versions than the others due to our issues with our virtual
machines response time.

Ole Daugaard

David W-3 wrote:
>
> Sorry for the repost, but someone changed the subject line of my
> message to a different topic so I wasn't sure if my message had been
> seen.
>
>
> I have tried numerous "network" fixes for problems I am having when I
> commit to a respository on a network server Browsing or checking out
> from repositories works fine. Nothing I have tried seems to have
> helped (including turning autotuning off). . I found a temporary
> "solution" to my problem which might help someone identify what the
> problem is. If I run windows xp (32) in a virtual machine within
> Vista 64, I have no trouble committing to the repository on the
> network. That commit is running through the same network card and
> presumably through the host operating system (Vista 64). The same
> commit directly from vista 64 is terribly slow. Any suggestions?
>
> Using TortoiseSVN 1.5.2, Build 13595 - 64 Bit , 2008/07/31 17:04:57 in
> Vista 64 and and the 32 bit equivalent in the xp virtual machine.
>
> FYI, the repository is stored on a windows 2003 server. We have no
> trouble accessing the repository with 32 bit xp machines and as I said
> no problem with an xp client running in VMWARE within windows. The
> only problem seems to be 64 bit vista. Has anyone had similar
> problems?
>
> Thanks.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
>
>
>

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Slow-commit-to-repository--Vista-64-tp19310978p19712457.html
Sent from the tortoisesvn - users mailing list archive at Nabble.com.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-09-28 17:29:53 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.