[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Can't reinstall on Vista

From: Dave Sanders <vulgrin_at_gmail.com>
Date: Mon, 11 Aug 2008 05:54:05 -0700 (PDT)

Thanks, I feel like a moron now. :)

I think I encountered the DLL error on the 64bit version and decided
to try the 32bit version. (Because I've had to do that in the past
with some 64bit apps - I've been trained that if 64 shows any signs of
weakness, to abandon it and go to its dumber, slower brother.) So, I
never went through the full install / reboot cycle with the 64 bit.
Just did that and its working. I am ashamed.

Thanks for your help.

On Aug 11, 2:32 am, wbaron <Wolfgang_Ba..._at_gmx.de> wrote:
> Hi,
>
> On Aug 10, 3:48 pm, Dave Sanders <vulg..._at_gmail.com> wrote:
>
> > I'm running Vista Ultimate 64bit.  I tried both the 64 and 32 bit
> > versions of the 1.5.2 install, and the 32 bit of the nightly build.
> > Like I said, it was working fine before I tried to upgrade, but
> > downgrading didn't bring it back.  Its like some setting is "stuck"
> > and is keeping it all from working. Where else could there be
> > persistent files / settings / configs left behind that might not be
> > getting reset?
>
> I also have Vista Ultimate 64bit. It depends on the software you are
> using, whether you need the 32bit or the 64bit TortoiseSVN. If you use
> standard Windows Explorer, you will need the 64bit version. If you are
> using a 32bit Explorer llike application (I use Servant Salamander
> fromhttp://www.altap.cz/) to browse your file system, you need the
> 32bit version. If you are regularly using both 32bit and 64bit
> applications to browse your file system, you will need to install both
> versions.
>
> >  My next test will be to uninstall it, then go through and double
> > check that its completely gone from the registry.  If not, I'll try to
> > manually clean that and reinstall.  But any other pointers would be
> > appreciated.
>
> That sounds a good thing to try. Sorry I can't help you with the other
> topic. Although we have the OSes and I did the same thing as you did,
> I got the error messages about a missing DLL and uninstall-reboot-
> install-reboot did the trick for me. Good luck and let us know when
> you found something.
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-h..._at_tortoisesvn.tigris.org

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-08-11 14:54:40 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.