[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Error in Show Log feature of Working Copy dialog

From: kainhart <jeffrey.pierson_at_gmail.com>
Date: Tue, 5 Aug 2008 20:34:09 -0700 (PDT)

Well, our repository is private so I can't give out the url. I can
however tell you that we are currently using svnserve.exe for our
server and our URL is begins with svn://. More importantly I can also
confirm that this bug reproduces for working copies based at other
URLS such as the public AnkhSVN repository at http://ankhsvn.open.collab.net/svn/ankhsvn/trunk.
Just for fun I also checked out a copy of the TortoiseSVN trunk at
http://tortoisesvn.tigris.org/svn/tortoisesvn/trunk and also I'm able
to reproduce this bug there as well.

On Aug 5, 2:25 pm, Stefan Küng <tortoise..._at_gmail.com> wrote:
> kainhart wrote:
> > My working copy root is "D:\dev\la4prototype". I tested this in the C:
> > drive "C:\temp\workingcopy" as well just to make sure it's not a
> > problem with the root and it seems to reproduce no matter where my
> > working copy exists. If you can't get this to reproduce I'm curious
> > why at our shop all of the developers so far are consistently
> > reproducing this bug. Could it be a conflict with another application
> > or configuration related?
>
> What's the URL of your repository?
>
> Stefan
>
> --
>         ___
>    oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
>   (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
>     \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
>     /_/   \_\    http://tortoisesvn.net
>
>  signature.asc
> 1KDownload

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-08-06 07:03:21 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.