[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: SASL Encrpytion Not Working

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: Sat, 02 Aug 2008 09:43:57 +0200

TomDeWord wrote:
> Excellent detective work Stefan, I've downloaded and tried the
> currently nightly build (TortoiseSVN 1.5.2, Build 13608 - 32 Bit -dev,
> 2008/08/01 18:41:21) and all seems to be working well with min/max-
> encryption set to 128/256 (although I've not snooped the svn traffic
> to confirm that it's actually encrypted!); did a simple commit &
> compare with no corruption.
>
> Is there a way to change the server to use DES over RC4 or does this
> require a rebuild of the core SVN distro?

I don't know if you can configure the official svn build to use DES. I
thought that it would use DES by default, but apparently DES only worked
with TSVN when I used the svnserve I built myself (which had RC4 not
built in).
Since TSVN does not work with the collab.net build, I have to assume
that they didn't build DES support into their binaries. If they had, I
would assume that server and client would negotiate about what
encryption type to use.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net

Received on 2008-08-02 09:44:16 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.