[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Windows Explorer very very slow

From: Jean-Marc van Leerdam <j.m.van.leerdam_at_gmail.com>
Date: Tue, 29 Jul 2008 22:42:43 +0200

Hi Chad,

2008/7/29 Chad Adams <cadams_at_neovest.com>

> I recently updated to version 1.51. After updating, I forgot to reboot.
> A few days later I did some SVN activity, forgetting about rebooting, and
> got in a very bad state. After rebooting things went from bad to worse. I
> uninstalled SVN and windows explorer was back to normal. However after
> re-installing SVN, windows explorer once again went to the super slow mode.
>
>
>
> A windows explorer will pop right up on activation, however upon selecting
> a drive letter it appears to lock up for about 3 to 5 minutes. It will peg
> CPU for about 1/4 of this time, but then CPU goes to nothing but update of
> the explorer does not happen for a long time after.
>
>
>
> Is there any registry settings or other files that I might clean up to
> resolve this issue?
>
>
>
> Thanks in advance for any suggestions that you might have!
>
Did you uninstall - reboot - install - reboot?

Are you able to remove the working copies and do a fresh check-out?

-- 
Regards,
Jean-Marc
----------------
___
// \\ @@ "De Chelonian Mobile"
/ \_/ \/._) TortoiseSVN
<\_/_\_/ / The coolest Interface to (Sub)Version Control
/_/ \_\ Check out http://tortoisesvn.net
Received on 2008-07-29 22:42:56 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.