[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

FW: Reporting a BUG for 1.5.0

From: Naresh Vasudevan <naresh.vasudevan_at_spoke.com>
Date: Thu, 10 Jul 2008 11:13:22 -0700

Please ignore this bug report.

 

The problem could be something else altogether. When you remotely login
to another computer depending on what settings you have for the
"RemoteDesktop" utility you may or may not see the SV icon overlay. On
the actual machine you can see it fine. Rebooting is not the problem
because I did that already (remotely, that is) and I still had trouble
seeing it.

 

Sorry about the bother!

SVN user

 

From: Naresh Vasudevan
Sent: Wednesday, July 09, 2008 3:59 PM
To: 'users_at_tortoisesvn.tigris.org'
Subject: Reporting a BUG for 1.5.0

 

Dear Sir/Ms.:

 

I recently upgraded to the 1.5.0 version of Tortoise SVN.

 

I am seeing something that I have not seen in earlier versions.

 

Operating System: Windows XP.

SVN version: 1.5.0

Problem: The folder icon always shows a 'green' checkmark even if some
file within that folder has been modified. However the icon displays
correctly at the individual file level. The problem only happens at the
folder level.

Correct Behavior: The Folder icon should display a different color to
indicate that it's 'dirty' or has modified content in it. This modified
file can be inside a sub-folder of a folder, for example.

 

It's quite possible of course, that I'm not setting something correctly.
However, I have not been able to fix this so far.

 

Thanks for your attention and also for your efforts.

 

All Best Wishes

SVN user.
Received on 2008-07-10 20:40:32 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.