[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Can't do anything since upgrade, 1.5.0, Windows XP SP2

From: SLerman <smlerman_at_gmail.com>
Date: Tue, 8 Jul 2008 08:12:26 -0700 (PDT)

On Jul 7, 4:28 pm, dnalexxio <dnalex..._at_gmail.com> wrote:
> same problem for me greg.
> i solved using the old tortoiseplink (version 1.4.8) (and of course
> modified settings of tortoisesvn (in newtwork settings) in order to
> use the old tortoiseplink). i am sure this will help. i need people
> that read this topic to post the problem to tortoisesvn creators in
> order to solve this problem in the future releases.. thank you all
> bye
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscr..._at_tortoisesvn.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-h..._at_tortoisesvn.tigris.org

I had the problem with some repositories, but not others. I discovered
that the ones that worked used svn+ssh://puttyname/path, and the ones
that didn't used svn+ssh://username@server/path. Doing a relocate to
use svn+ssh://puttyname/path seems to have fixed the problem.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-07-08 18:28:00 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.