[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

svn+ssh:// access hangs with 1.5.0

From: stephen mulcahy <smulcahy_at_aplpi.com>
Date: Tue, 24 Jun 2008 09:59:13 +0100

Hi,

Firstly, I'd like to thank you guys for your efforts on TortoiseSVN -
it's a lovely intuitive interface to subversion repositories.

I've been accessing an svn+ssh:// repository using 1.4.x of TortoiseSVN
for the last year or so. I've most recently been using 1.4.8. It works
without problems, prompting me for my password each time I connect
(which suits me for now, I'm aware of pageant and how to use it .. just
haven't gotten around to setting it up for this config yet :)

So I recently upgraded to 1.5.0 (and the last RC) and tried them. I have
some https:// based repositories and 1.5.0 worked fine with those.

When I try it with my svn+ssh:// repository though, it seems to hang
indefinitely (I left it running last night for a few hours without any
progress). I tried changing TortoisePlink.exe to Putty's Plink.exe and
it again hangs (without any messages to the console).

This isn't an issue with an unrecognised key - the only thing to change
in my config from a working config to a non-working config was upgrading
from 1.4.8 to 1.5.0 (and the RC). Just to be sure, I tried putty'ing
into the port that svn+ssh:// is on and putty connected without
prompting me to save an unrecognised key.

I've looked through existing bugs and the mailing lists and can't see
anything describing this problem or a solution already other than
http://groups.google.com/group/tortoisesvn/browse_thread/thread/f39499711f7c538b/a14cf7b02cee8581

I've also re-read http://tortoisesvn.net/ssh_howto and
http://tortoisesvn.net/node/28 but nothing covered there seems to
indicate the problem.

I've tried uninstalling everything and reinstalling - with the same
results. I finally uninstalled everything and rolled back to 1.4.8 which
again works without problems (after checking the repository again).

Anyone have any ideas whats going on here? Let me know if you need me to
do any further testing - I'm happy to upgrade back to 1.5.0 for testing
if needed.

Also, I'm not on this list so please cc my in any replies (although I'll
check the list periodically anyways).

Thanks,

-stephen

-- 
Stephen Mulcahy, Applepie Solutions Ltd., Innovation in Business Center,
GMIT, Dublin Rd, Galway, Ireland.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-06-24 11:20:52 CEST

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.