[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Repository Browser Cannot Connect

From: Mike Walsh <googroups_at_hotmail.com>
Date: Wed, 19 Mar 2008 00:15:05 -0700 (PDT)

I installed Subversion using svn-1.4.6-setup.exe for Apache 2.2 and
added the relevant lines to the Apache config file, then installed
TortoiseSVN using TortoiseSVN-1.4.8.12137-win32-svn-1.4.6.msi.

I created a test repository with the TortoiseSVN menu item, and I can
view it in web browsers (HTTP), but when I try to view it the Tortoise
Repo-Browser (SVN), it does not work. It hangs with the "Please wait
whie the repository browser is initialized..." message for a while and
eventually (a looong time) it says that it could not connect.

I should point out that I am using Apache 2.2 on port 8080, so the URL
is svn://localhost:8080/svn/testrep/

I also tried svn//name:pass_at_localhost:8080/svn/testrep/ (after
enabling URL embedded logins) in case authorization was the problem,
but that didn't work, and I even tried disabling authorization
altogether without success.

TCPView shows that the repo-browser is connected on port 8080, but I'm
still not getting anything.

Any ideas on what's wrong and how to fix it?

Thanks a lot.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe_at_tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help_at_tortoisesvn.tigris.org
Received on 2008-03-19 08:15:13 CET

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.