[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: R: Problems with "SVN Export all to here" command

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2007-09-14 19:43:15 CEST

Marioni Matteo wrote:
> Stefan wrote :
>
>> Did you restart/reboot or at least kill all explorer instances after
>> changing that setting?
>
> Yes, of course. I rebooted the system.
> I always used the ‘Use “_svn” instead of “.svn” directories’ option and the
> "SVN Export all to here" command never worked. The exported folders are
> still under version control.
> The problem doesn't happen if I have the ‘Use “_svn” instead of “.svn”
> directories’ option unchecked.
> Give it a try and see it for yourself. I decided to report the problem now
> because I've seen it is still not working in the last released version
> (1.4.5).
> Thanks for any help in advance.

Just tried again. With both the latest version from trunk and also with
the 1.4.5 release. It works as it should.

Where exactly are you exporting your working copy to? Please tell us
both paths (the one of your working copy and the one you export it to).

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Fri Sep 14 19:39:45 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.