[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

1.4.4 performance problems

From: Steven Fisher <sflists_at_pyile.com>
Date: 2007-08-11 00:15:56 CEST

I'm not sure how to say this without sounding like a crank, so bear
with me...

Since the TortoiseSVN 1.4.4 upgrade, I've been having performance
problems. The most common occurrence is that TSVNCache will run away.
The performance is bad enough that before I realized it was
TortoiseSVN I was considering a rebuild of my development machine,
and I truly hate reinstalling Windows...

Anyway, after comparing experiences with a coworker, I downgraded to
1.4.3. Everything worked perfectly there, and I was happy. More
recently, I decided to upgrade to the latest build to see if the
problem was still present. It was still present as of the 2007/07/02
build.

So that's where I am now. It seems something got introduced between
1.4.3 and 1.4.4 that is causing my performance problems, and it is
still present. How can I help isolate exactly what's going on? I
looked through the change notes, and the only thing that looked like
it could possibly cause this sort of side effect was a bug fix for
the cache getting stuffed and slow for big working copies. (Is 460MB
"big"?)

However, I don't know for sure that's going on. How can I help
isolate this and report it properly?

I'm running an up-to-date, 32-bit XP SP2.

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Sat Aug 11 00:13:57 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.