[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Updates not completing

From: Stefan Küng <tortoisesvn_at_gmail.com>
Date: 2007-07-14 09:22:29 CEST

vrulg wrote:
> Stefan Küng wrote:
>> vrulg wrote:
>>> Hi,
>>>
>>> I've been having trouble with my tsvn completing updates. It downloads
>>> for a
>>> few seconds at a few hundred kb/s then the speed drops to 0, and it
>>> doesn't
>>> continue to download no matter how long I wait. Sometimes it completes
>>> downloading a few files, sometimes it just gets stuck on one. Does anyone
>>> have any idea what the problem here could be? Do you think this is a
>>> problem
>>> with tsvn, or the svn server?
>> I'm guessing you're using SSPI authentication?
>> Try turning it off and see if your updates then work ok.
>
> So... is that a setting on the client or the server? I can't find it anywhere
> in the tsvn settings.

It's a setting on the server.
With a soon-to-be 1.5 client, you could also disable this in the clients
Subversion config file.

Stefan

-- 
        ___
   oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
  (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
    \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
    /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Sat Jul 14 09:21:57 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.