[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Updates not completing

From: vrulg <andrewrt_at_interchange.ubc.ca>
Date: 2007-07-14 00:51:43 CEST

So... is that a setting on the client or the server? I can't find it anywhere
in the tsvn settings.

Stefan Küng wrote:
>
> vrulg wrote:
>> Hi,
>>
>> I've been having trouble with my tsvn completing updates. It downloads
>> for a
>> few seconds at a few hundred kb/s then the speed drops to 0, and it
>> doesn't
>> continue to download no matter how long I wait. Sometimes it completes
>> downloading a few files, sometimes it just gets stuck on one. Does anyone
>> have any idea what the problem here could be? Do you think this is a
>> problem
>> with tsvn, or the svn server?
>
> I'm guessing you're using SSPI authentication?
> Try turning it off and see if your updates then work ok.
>
> Stefan
>
> --
> ___
> oo // \\ "De Chelonian Mobile"
> (_,\/ \_/ \ TortoiseSVN
> \ \_/_\_/> The coolest Interface to (Sub)Version Control
> /_/ \_\ http://tortoisesvn.net
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
> For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
>
>
>

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Updates-not-completing-tf4076797.html#a11588922
Sent from the tortoisesvn - users mailing list archive at Nabble.com.
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Sat Jul 14 00:51:00 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.