[svn.haxx.se] · SVN Dev · SVN Users · SVN Org · TSVN Dev · TSVN Users · Subclipse Dev · Subclipse Users · this month's index

Re: Ok button enabled too early when using "get lock"

From: Tobias Schäfer <tobiasschaefer_at_gmx.de>
Date: 2007-06-11 17:03:48 CEST

On Monday 11 June 2007 08:50, Arnold Boer wrote:
> When I'm using "Get lock", the OK button is enabled but not functional.
> When I wait a few seconds it becomes functional. The waiting time seems
> to depend on the number/size of files. I'm using TortoiseSVN 1.4.4 Build
> 9706 - 32 Bit on Windows XP Professional. The server side uses subversion
> 1.4.4 r25188, on OpenSuse 10.2. I've seen that this bug is reported
> before, and also some fixes were released. But my problem still occurs,
> even with the fresh 1.4.4 release.

The bug was fixed in /trunk in revision 8712, see
http://nightlybuilds.tortoisesvn.net/latest/changelog.html#r8712

but not merged to 1.4.x. You will have to wait for 1.5.0 for this minor bug
to be fixed.

Tobias

-- 
       ___
  oo  // \\      "De Chelonian Mobile"
 (_,\/ \_/ \     TortoiseSVN
   \ \_/_\_/>    The coolest Interface to (Sub)Version Control
   /_/   \_\     http://tortoisesvn.net
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@tortoisesvn.tigris.org
For additional commands, e-mail: users-help@tortoisesvn.tigris.org
Received on Mon Jun 11 17:04:18 2007

This is an archived mail posted to the TortoiseSVN Users mailing list.